Pro-Ject  Accu Box S2

clean accu power supply

De Pro-Ject Accu Box S2 is een externe voedingsunit die is ontworpen om de geluidskwaliteit van je audioapparatuur te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van een interne oplaadbare batterij om een schone en stabiele voeding te leveren, waardoor ruis en interferentie worden verminderd.


De Accu Box S2 is voorzien van een solide metalen behuizing die zorgt voor een goede afscherming tegen externe interferentie. Het heeft een compact formaat en kan gemakkelijk worden geplaatst naast je audioapparatuur.


Het apparaat heeft meerdere uitgangen, waaronder een 18V DC-uitgang en een 5V USB-uitgang. De 18V DC-uitgang kan worden gebruikt om andere audioapparatuur van stroom te voorzien, zoals een phono-voorversterker of een hoofdtelefoonversterker. De USB-uitgang kan worden gebruikt om een USB-DAC van stroom te voorzien.


De Accu Box S2 heeft een ingebouwde oplader waarmee je de interne batterij kunt opladen. Het duurt ongeveer 4 uur om de batterij volledig op te laden, en de batterij gaat ongeveer 8 uur mee bij normaal gebruik.


Het apparaat heeft ook een aantal handige functies, zoals een LED-indicator die de status van de batterij weergeeft en een schakelaar waarmee je kunt kiezen tussen de batterijvoeding en de netvoeding.


Over het algemeen is de Pro-Ject Accu Box S2 een handige en effectieve oplossing om de geluidskwaliteit van je audioapparatuur te verbeteren. Het biedt een schone en stabiele voeding, waardoor je kunt genieten van een betere geluidsweergave met minder ruis en interferentie.