AUDIO VOORUITGANG

Onze luidsprekers benutten de kracht van natuurlijk voorkomende resonante modi met behulp van een technologie die bekend staat als DML (Distributed Mode Loudspeaker).

In tegenstelling tot conventionele "kegel" -luidsprekers die elektrische energie omzetten in een aanzienlijke voorwaartse en achterwaartse "zuiger" -beweging, zetten Amina-luidsprekers deze om in modale energie over een lichtgewicht, plat paneel.

Een DML vertoont slechts kleine fysieke bewegingen en met een ontworpen structurele stijfheid zijn dit de belangrijkste ingrediënten voor het vermogen van onze luidsprekers om te integreren in een gebouwruimte en volledig te verdwijnen.

https://www.aminasound.com/discover/animations/

Het creëren van geluid op deze manier geeft ons twee belangrijke voordelen in vergelijking met conventionele luidsprekers.

De eerste is ultra brede geluidsdispersie, wat betekent dat de luistersweet spot enorm is - alle geluidsfrequenties zijn verspreid over een zeer grote hoek.

Het tweede voordeel is een diffuse geluidsuitgang die net als een diffuse lichtbron, interageert met de grenzen van een ruimte om een gelijkmatige verspreiding van energie te creëren.

Ter vergelijking: conventionele luidsprekers zijn meer analoog aan een spotlicht met de bijbehorende heldere gebieden en schaduwgebieden.

DML's hebben veel gemeen met akoestische muziekinstrumenten die natuurlijk zijn ontworpen om een groot, kamervullend geluid te creëren met maximale helderheid voor het hele publiek.

https://www.aminasound.com/wp-content/uploads/2022/07/Why-Amina-Brochure-2021.pdf

Puur geluid opnieuw uitgevonden

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Om ultieme vrijheid van ontwerp en ruimte te creëren, kan ons Mobius-assortiment worden verborgen met een enorm scala aan bekledingsmaterialen. Van gips, hout tot marmer en alles daartussenin.

https://www.aminasound.com/invisible-products/mobius/

REVITALISEER JE LEEFRUIMTE MET DYNAMISCH GELUID

Verbeter uw ruimte met Amina's meeslepende geluid. Of u nu uw thuisbioscoop wilt upgraden of opwinding aan uw commerciële ruimte wilt toevoegen, de innovatieve geluidsoplossingen van Amina zijn ontworpen om uw ruimte tot leven te brengen.

Ontdek vandaag nog onze oplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes en ervaar geluid als nooit tevoren.

https://www.aminasound.com/discover/commercial-projects/

https://www.aminasound.com/discover/residential-projects/

Heeft u vragen?