audio-project

Over Pro-Ject Audio Systems


Pro-Ject Audio bestaat al meer dan 30 jaar (begonnen in 1990). De oprichter (Heinz Lichtenegger) werkte samen met een draaitafelfabriek in een klein stadje genaamd Litovel (Tsjechoslowakije) en begon een lijn goedkope, goed ontworpen draaitafels te verfijnen voor liefhebbers van vinyl of phonoplaten in de volksmond.

Ondertussen vele jaren later biedt Pro-Ject Audio Systems 10 tallen platenpelers, een enorm groot hifi electronic assortiment en de nodige accessoires.

De oerdraaitafel "Debut", zijn er al meer dan 1 miljoen over te toonbank gegaan!

Over audio-project


Lang geleden werkte ik als Sales Manager voor de belgische distributeur van Pro-Ject Audio Systems. Daar maakte ik kennis met het Oostenrijks audiomerk Pro-Ject. Snel viel mij op dat zij een aantal behoorlijk mooi ogende systemen hadden.

Een volledig productassortiment dat digitale en analoge audiosystemen omvat en alles dekt, van budget tot high-end systemen.

Eenvoudige maar met styling en goed ontworpen componenten met goede afmetingen en een even goed geluid.

 

Pro-Ject is,

  • eenvoudig te gebruiken
  • echt HiFi-stereogeluid
  • goeie kwaliteit
  • stabiliteit op lange termijn

 

Ondertussen jaren later heb ik uit passie deze audio-project webshop gecreerd. De vele modellen uit de top serie RS samen met DS en S zijn te beluisteren in mijn geluidsarme luisterruimte in Merchtem. Op afspraak kan men kennis komen maken met het prachtig eigenzinnig audio merk, Pro-Ject.

Net onderaan kan u eventueel een vraag stellen of een afspraak maken.


make it sound good

Wegens omstandigheden zijn bepaalde producten niet onmiddellijk leverbaar. Vraag daarom naar de leveringstermijn.


Goederen op stock of die afgehaald worden in de zaak genieten een extra korting.

Heeft u een vraag, stel ze hier