CD Box DS3

High-End Audio CD player

De Pro-Ject CD Box DS3 is een hoogwaardige cd-speler die is ontworpen om een uitstekende geluidskwaliteit te bieden. Het apparaat heeft een strak en minimalistisch ontwerp, met een solide metalen behuizing die zorgt voor een goede afscherming tegen externe interferentie.


De CD Box DS3 is uitgerust met een hoogwaardige cd-loopwerkmodule die zorgt voor een nauwkeurige en stabiele lezing van cd's. Het apparaat ondersteunt zowel standaard audio-cd's als cd's met MP3-bestanden. Het heeft ook een USB-ingang aan de voorkant, waarmee je muziek kunt afspelen vanaf een USB-stick.
De CD Box DS3 maakt gebruik van een hoogwaardige digitaal-analoogomzetter (DAC) om de digitale audiosignalen om te zetten in analoge signalen. Dit resulteert in een gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave, met een goede dynamiek en een breed frequentiebereik.


Het apparaat heeft een aantal handige functies, zoals een afstandsbediening waarmee je de cd-speler kunt bedienen vanaf een comfortabele afstand. Het heeft ook een helder en gemakkelijk af te lezen display waarop je informatie kunt zien, zoals de tracknummer, de speeltijd en de afspeelmodus.


De CD Box DS3 kan worden aangesloten op een versterker of een ander audioapparaat via de analoge uitgangen aan de achterkant. Het heeft ook een digitale uitgang, waarmee je het kunt aansluiten op een externe DAC voor een nog betere geluidskwaliteit.


Over het algemeen is de Pro-Ject CD Box DS3 een betrouwbare en hoogwaardige cd-speler die een uitstekende geluidsweergave biedt. Het is een ideale keuze voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en gebruiksvriendelijke cd-speler van hoge kwaliteit.

5B54DDEB-6007-4EF0-8E0C-2E5EF4493E57
5D710F57-20AB-48BD-B12C-A3F8D9282F78
8EE01D0F-B4B8-495F-B84E-69D2617DB777

ideal partners

Clean linear power supply

Stereo integrated amplifier