Phono Box DS3 B

True BalancedAudiophile Phono Stage


"In deze prijsklasse is deze prestatie moeilijk te verslaan"

DE NIEUWE PHONO BOX DS3 B


Bij Pro-Ject waren gebalanceerde verbindingen tot nu toe exclusief voor ons RS-assortiment. Het Phono Box DS3 B-model biedt enkele van de high-end functies van de Phono Box RS2 tegen een betaalbare prijs en vertrouwde Pro-Ject-kwaliteit. Een daarvan is onze nieuwe True Balanced Connection.

phono-box-ds3-B-silver
phono-box-ds3-B-black
phono-box-ds3-B-back
Phono-box-ds3-B-Silver-interieur

Zelfs een niet-gebalanceerde bron profiteert van een gebalanceerde ingang, omdat deze de hum-lus van de aardverbindingen die vaak samensmelten op de draaitafel en versterker breekt.

In de luistertest met bewezen MM- en MC-cartridges overtuigde de phonobox met een voorbeeldig schoon en vooral zeer geluidsarm geluidsbeeld voor zijn prijsklasse, die een prachtige "analoog" kalmte, kalmte en warmte uitstraalde.

Het stereopodium lijkt erg levendig, levend en op de een of andere manier dichtbij - alsof we in de studio of in de concertzaal zijn.


ECHTE GEBALANCEERDE VERBINDING

Het symmetrische ontwerp is het fundamentele opvallende kenmerk! Sluit uw draaitafel aan via de 5-pins mini XLR-kabel of standaard XLR-kabels en geniet van de voordelen van onze nieuwe True Balanced Connection. Een echt uitgebalanceerde versterkingsfase kan de uiteindelijke muzikale informatie extraheren en effectief alle ruis van interferenties die voortkomen uit onze lawaaierige, moderne huizen (huishoudelijke apparaten, wifi Bluetooth, stroomkabels, audioversterkers) worden weggefilterd.