Tube Box DS3 B

Dubbele mono gebalanceerde buis phono-voorversterker

Gemaakt In Europa

HIGH-END BUISGELUID

De Tube Boxes zijn al vele jaren een integraal onderdeel van ons productportfolio.

Nu voegt de nieuwe Tube Box DS3 B gebalanceerde in- en uitgangen toe aan de geliefde buisversterking.

Deze precisie tube phono-voorversterker profiteert van uitstekende circuittechnologie van

Dr. Sykora en gebruikt ultieme componenten.

tube-box-ds3-b-silver

Opties voor het laden van cartridges


U kunt twee draaitafels tegelijk aansluiten en eenvoudig alles op de voorplaat plaatsen.

Elke invoerinstellingen wordt opgeslagen in het geheugen.

Grote reeksen van 40dB tot 65dB zijn mogelijk.

Je kunt het perfect matchen met een breed scala aan cartridges en het integreren in de rest van je Hifi-systeem, waarbij je de volumeniveaus nauwkeurig afstemt op andere bronnen zoals cd-spelers of streamingapparaten.

De belastingsimpedantie kan continu worden ingesteld via de potentiometer, een systeem dat is uitgevonden door Pro-Ject Audio Systems.

Hiermee kunt u de impedantie tijdens het afspelen naadloos aanpassen en onmiddellijk de impact van verschillende laadopties beoordelen.

Dit is nodig om precies de juiste belastingsimpedantie voor uw cartridge te vinden. Geen enkele andere fabrikant implementeert deze functie op deze extreme manier.

tube-box-ds3-b-black
tube-box-ds3-B-black2
tube-box-ds3-b-back
tube-box-ds3-b-interieur

GEBALANCEERDE SIGNAALOVERDRACHT


Sluit uw draaitafel aan met de 5-pins mini XLR-kabel of standaard XLR-kabels en profiteer van de gebalanceerde signaaloverdracht.

Symmetrische, ook wel gebalanceerde, transmissies bestaan uit een warm en een koud (ook wel + en - genoemd) signaal. Beide signaalketens dragen effectief dezelfde muzikale informatie.

De Tube Box DS3 B kan de uiteindelijke muzikale informatie uit de +/--signalen halen en alle ruis verwijderen die mogelijk langs de transmissie is toegevoegd. Alle componenten, inclusief buisuitgang en polypropyleencondensatoren, zijn audiofiel en garanderen een adembenemende geluidservaring.